Margaux

Margaux_400

Margaux Stevens

Margaux behaalde haar bachelor in de Podologie aan de Artevelde Hogeschool in Gent in 2014. Na het succesvol afronden van haar studie, begon ze direct na haar stage in het laatste jaar van haar bacheloropleiding haar loopbaan bij het Podologisch Centrum Paul BORGions in Rotselaar. Haar initiële en belangrijkste verantwoordelijkheid was het uitvoeren van bewegingsanalyses en het opstellen van individuele behandelplannen om mensen met klachten aan voet, enkel, knie, heup en rug opnieuw pijnvrij te laten bewegen.

Sinds het begin van 2020 heeft Margaux de stap gezet naar haar eigen zelfstandige praktijk. Deze activiteit combineert ze met haar samenwerking bij Sterk Podiatry in Hasselt, waar ze sinds december 2022 deel van uitmaakt.

De uitwisseling van kennis en ervaring met collega’s binnen deze samenwerking verrijkt haar professionele bagage, wat voor haar de ideale combinatie vormt in haar werk als podoloog. De gedeelde gedrevenheid en passie met haar collega’s maken het werk niet alleen waardevol, maar ook plezierig voor Margaux.

Opleidingen

2014

Bachelor Podologie

2022

Sportpodologie

Ervaringen

Podoloog
Podologisch Centrum Paul Borgions
2014-2020
  • Podologisch Centrum Paul BORGions Rotselaar
Zelfstandige Podologie
praktijk Moov Podologie
2020-heden

praktijk Moov Podologie

Podoloog Sterk Podiatry
2023-heden

Sterk Podiatry Center

Bijscholing en voordrachten

Een consultatie plannen?

Bel ons of maak meteen een afspraak via onze agenda.