Testimonials 1

Veel meer dan enkel ‘steunzolen’ is het de professionele aanpak om het hele lichaam ‘in kaart ‘ te brengen waardoor de zolen echt corrigerend en ondersteunend werken!
Had er zelf na dag 1 al veel baat bij!

theme_placeholder
Johan V.

Professioneel en zeer uitgebreid onderzoek voor sporter en gewone mens. Met correcte diagnose en oplossing voor de bewegingsklachten. Heel vriendelijk en behulpzaam geholpen door Ine!

theme_placeholder
Katrien V.

In de praktijk van Ine Schops is het meteen duidelijk dat je behandeld wordt door een podologe die haar werk met hart en ziel doet. Na een registratie op de loopband overloopt ze je loopanalyse samen aan de hand van videobeelden en aanduidingen. Met duidelijke klare taal legt ze je uit waar het probleem zich situeert en zoekt ze samen met de patiënt naar een oplossing.

theme_placeholder
Anouck R.

Cédric draagt nu sinds een 4 tal weken zijn zolen en het gaat nu veel beter met hem. Hij wil zelf niet meer zonder Zolen lopen. Hij voelt duidelijk een verschil 👍. Heel erg Bedankt Ine !

theme_placeholder
Cédric E.

Zo blij dat we hier zijn terecht gekomen. Super begeleiding. Niet alleen heel bekwaam en gedreven op professioneel vlak ook nog super meelevend. Waarvoor onze eeuwige dank. #topper

theme_placeholder
Roxanne V.

Gaan werken met hielspoor was enkele jaren geleden een dagelijks drama. Na enkele bezoekjes bij een orthopedist had ik de moed al bijna opgegeven, niets hielp. Tot ik via via bij Ine terechtkwam, het verschil was al meteen te merken aan de manier waarop ik werd onthaald. Op en top professioneel . Na drie maanden met mijn nieuwe zooltjes was ik van mijn hielspoor verlost, een verademing!!! Daarom noem ik Ine ook mijn voetenfee.

theme_placeholder
Jo C.

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?