Screening

Tijdens een podologische screening gaan we de positie en werking van het totale lichaam bekijken om zo de rode vlaggen te gaan dedecteren. Dit gebeurt aan de hand van Biomechanische metingen, klinische testen & gang-en loopanalyse.

Onze doelgroep

Screening (top) sporter

Ben je een sporter op top/recreatief niveau? Wil je ervoor zorgen dat je geen blessures krijgt? Wil je jou lichaamspositie verbeteren dat dit prestatie bevorderend werkt?

Iedereen is een beetje topsporter. Je stelt een doel voorop en je wil dit bereiken of zelfs verpulveren. In de aanloop naar een topprestatie (van start-to-run tot marathon), kan er al eens wat misgaan. Het is logisch dat een foutief looppatroon veel energie kost. Dit is energieverspilling!

Daarom is een screening bij sporters een grote meerwaarde om je tijd of techniek te verbeteren maar ook de blessures die het trainingsschema mogelijk kunnen verstoren te vermijden.

Screening inplannen

Screening kinderen

Algemene Screening in de groei geeft een grote meerwaarde naar de klachten die op latere leeftijd tot uiting kunnen komen.
De volledige ontwikkeling van het lichaam in de groei in een perfecte positie laten voltooien, laat uw kind screenen op een ideale leeftjid van 5-6 Jaar.

Screening inplannen

Screening volwassenen

Algemene screening voor het preventief optimaliseren van het lichaam.

Dit is ook van uiterst belang bij chronische ziektes (vb. Diabetes, Reuma,…)

Screening inplannen

Een consultatie plannen?

Bel ons of maak meteen een afspraak via onze agenda.